Заседналият живот Ви съсипва?

Ако напрежението изцежда и последните сили от Вас…

Прочетете следващите редове, може би в тях ще откриете дълго търсеното решение на това потискащо положение

Работа, спорт, секс, шофиране, общуване, грижа за семейството, хоби – за да можете да правите нещата, които обичате, Ви е необходима енергия

Системата, с която ще се запознаете, ще повиши драстично Вашата енергия.

  • Ще имате сили да свършите всичко
  • Желание да действате активно
  • Непоколебима увереност, че можете да се справите с всяка задача

Чрез упражнения за тялото и упражнения за психиката, ще укрепите своята  вътрешна сила и ще се научите да я използвате, за да постигнете всяка цел, да разрешите всеки проблем.

Кондиция, тонус, сила, енергия – са само част от резултатите.

Старт на 10.01.2024

Ако сами не отделите време за себе си, никой няма да го направи вместо Вас. Не отлагайте, започнете сега!

Детайлите имат значение

ЗАЩО РАБОТИ?

Сериозно, Качествено, Висок професионализъм – тези думи отдавна са клишета в нашия свят. При Майстор Сомов всяка една от тях е пълна със съдържание и тежи на мястото си.

Майсторът ще ориентира обучението Ви към това всеки да получи практически, лични ползи от него. Малка част от ценните неща, които ще придобиете са:

  • Непоклатимо спокойствие – за да бъдете над нещата
  • Повече енергия и жизненост – за да правите с радост всичко, което обичате
  • Балансирани емоции – за да имате вътрешен мир и равновесие
  • Здраво и гъвкаво тяло – за да се движите свободно и с удоволствие
  • Увереност и самочувствие – за да действате винаги без колебание

Хората, които не постигат резултати са тези, които не са имали добър учител.
При Майстор Сомов ще получите точните указания и насоки, за да достигнете реалните ползи от практиката си.

С подходящите напътствия от професионалист, признат в световен мащаб, тези и още много други ефекти няма да останат само добри пожелания,

те ще се превърнат във Ваши лични постижения

Старт на 10.01.2024

Споделено от нашите членове

Всеки от нас има своята история и своята лична победа. Тези лични победи са по-ценни от всичко друго, защото доказаха във времето, че системата работи и всеки може да постигне резултати. Вижте как обучението промени живота ни.

“Ако хората знаеха колко е полезно за физическото здраве, за психическото здраве.. щяха да практикуват на всяка крачка”, казва Петко

“Не съм очаквала да срещна такъв учител, на такова ниво и то в България”, споделя Сиана

“Тази практика е един естествен противовес на всичко негативно, което ни залива в ежедневието”, разказва Мирослав

Какво Ви очаква?

Всеки път учим нови умения и упражняваме онова, което вече сме усвоили. Практикуваме заедно, обменяме опит от резултатите си, споделяме трудностите. Получаваме насоки как да продължим напред, за да бъдем успешни. Изучаваме различни психо-физически упражнения и разбираме как да управляваме и прилагаме своята сила. Обръщаме внимание какви са изискванията, които трябва да спазваме и защо те са нужни.

Психиката

Ще научим как да съединяваме ума и сърцето и как да постигаме баланс между двете. Това ще ни направи не само по-осъзнати, но и ще ни помогне да общуваме по-лесно с другите и да противодействаме ефективно на всяка агресия.

Енергията

Ще разберем как стойката, позицията и физическата геометрия на тялото влияе върху нашето ментално състояние и ниво на енергията. Ще научим кои физически позиции повишават нивото на енергията в тялото и как да ги направим част от ежедневието си, за да се чувстваме в добра кондиция по всяко време.

Силата

Ще развиваме мускулатурата и баланса на тялото по строго специфичен начин, за да извличаме 100% от физическия ни капацитет. Ще се учим да слушаме, разбираме и контролираме процесите в тялото, за да можем да използваме вътрешната сила.

Движението

Ще изучаваме движения, създадени за да провокират енергийните потоци в нас. Ще разберем как да откриваме и премахваме блокажите, за да позволим свободната циркулация на вътрешната жизненост.

Старт на 10.01.2024

Най-добрият момент да започнете беше вчера. Следващият най-добър момент е сега!

Кой ще бъде
ВАШИЯ УЧИТЕЛ?

Майстор Светослав Сомов има над 30 години практика в Бойните Изкуства, Тайдзицюан, Цигун и различни видове Даоистки вътрешни системи.
Преподаването му се отличава с изключителен професионализъм и индивидуален подход към всеки ученик.

Това, което впечатлява многобройните практикуващи под негово ръководство е огромното му търпение и внимание към детайлите, когато преподава.

Майстор Сомов изпълнява удар с крак

Учил от най-големите имена в Китай, Майстор Сомов е вътрешен ученик на Грандмайстор Чън Сяоуан – 19-то поколение Майстор от фамилия Чън, живата легенда на Тайдзицюан, човекът, който задава стандартите на тази практика в Китай и по целия свят.

2009 година Грандмайстор Чън приема Майстор Сомов за член на семейството си и го асоциира към фамилията в 20-то поколение. От този момент нататък Грандмайсторът започва да му преподава лично.

Световна Тай Чи Асоциация - България

Майстор Сомов е основател и ръководител на Българския клон на Световната Чън Сяоуан Тай Чи Асоциация.
Асоциацията има клонове в над 40 държави по света и огромен брой практикуващи на всички континенти. Тя е най-голямото обединение на хора, практикуващи Тай Чи в света.

Световна Тай Чи Асоциация с Грандмайстор Чън Сяоуан и Майстор Светослав Сомов

Старт на 10.01.2024

Какво ще Ви дадe обучението при Майстор Сомов

Тренировките са комплексни, балансирани и многообразни. Съдържат практика, преподаване на нови умения, време за въпроси, корекции, дискусии по философсията и етиката на изкуството. Практиките вървят леко и неусетно и зареждат с много енергия.

_DSC1077-3

Повече баланс, по-малко стрес

Стресът се натрупва, както физически в тялото така и в съзнанието. По време на медитациите, водени от Майстор Сомов се променя биохимията и се задействат множество процеси, в резултат на които натрупания в тялото стрес се освобождава, а нивото на енергията се повишава.
Медитативните упражнения помагат да се изгради разбиране и фин усет за собственото психофизическо състояние.

_DSC1236

Перфектна физическа и ментална кондиция

Когато изпълняваме дадено упражнение от практиката, енергията Ци на нашето тяло циркулира по специфичен начин, захранвайки вътрешните органи. Това укрепва тялото отвътре, регенерира го и го прави много устойчиво на външни въздействия. Отпушващата се в нас енергетика позволява да се чувстваме по-тонизирани, да имаме повече сила и да бъдем в перфектна физическа форма. Изграждаме умения за контрол на процесите вътре в нас, за да можем да ги използваме.

Тай Чи практикуващ с меч

Повишени съпротивителни сили

Енергийните блокажи пречат на естествената нормална работа на организма. Те могат да се проявят във всеки аспект на живота ни – като физическо неразположение и болежки, неспокоен сън, психическа преумора и много други. Прочиствайки блокажите, ние възстановяваме своето естествено състояние на баланс и комфорт.

Старт на 10.01.2024

За обучението при Майстор Сомов може да се говори прекалено много, но докато не опита, човек няма да разбере…

Независимо от натоварения график

НАВСЯКЪДЕ ЗАЕДНО

Динамичният начин на живот и постоянната липса на време са най-сериозните пречки, които спират повечето хора да започнат да работят над себе си. Майстор Сомов създаде съвършено нова система за обучение и практика, която позволява да бъдем заедно непрекъснато въпреки ангажиментите, да поддържаме високо състояние на духа, мотивирано да упражняваме и прилагаме наученото и да пестим време.

Онлайн на живо в реално време

Включваме се онлайн на живо без значение къде се намираме. Учим нови техники и умения и упражняваме това, което сме усвоили на предишните ни срещи. Използваме виртуалната среда, за да се събираме по-често заедно и да не позволяваме на ангажиментите и физическата локация да ни спират да бъдем активни.

Срещите са винаги на живо в реално време, всички присъстваме на момента, практикуваме заедно, получаваме необходимите корекции, задаваме въпроси, дискутираме и напредваме заедно.

 

ЛИЦЕ В ЛИЦЕ
В НАШИТЕ ЗАЛИ

Събираме се заедно в залите ни за нашите майсторски класове

  • За да разширим и задълбочим това, което сме започнали да градим по време на живите ни виртуални срещи
  • Да получим допълнителни корекции и напътствия
  • Да издигнем разбирането за себе си на едно още по-високо ниво

Тук е мястото, където Майстор Сомов демонстрира приложенията на практиката, включително с партньор, показва и обяснява неща от майсторското ниво и ни помага да се изкачим още по-високо в развитието си.

Срещите в залите ни са извор на вдъхновение и допълнителна мотивация за всички присъстващи, виждайки напредъка на тези около себе си. Бързо изстрелващи ни напред, те ни помагат да продължим да проявяваме постоянство и да развиваме потенциала си, дори когато ни е станало трудно.

Още споделени истории

Много хора дойдоха при Майстор Сомов, оцениха ползите и останаха

“Както всяко начало и това беше трудно. Но с постоянство, търпение и воля човек може да постигне доста и да развие себе си”, споделя Светлана

“Има неща, които не могат да бъдат описани, защото думите не стигат”, казва Емил

“За да напредне човек в тази практика трябва много добре да познава тялото си, енергиите, които преминават през него и да умее да успокоява съзнанието”, разказва Мая

Старт на 10.01.2024

Не отлагайте своето по-добро утре,
започнете СЕГА!

Call Now Button